Takács Sándor

ügyvezető

Kapcsolattartó képe

Cím

  • 5300 Karcag, Kossuth tér 11-13.

Elérhetőségek

  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Értékesítés: 59/ 400-550
  • Beszerzés: 59/503-006 és 30/329-2145
  • http://www.pcbolt.info.hu

Egyéb információk

Üdvözlöm!

Cégünk BT-ként alakult 1993-ban, majd 1998-tól új formában, Kft-ként folytatja működését. Akkor számítógép szakszerviz és szaküzlet volt. Azóta lényegesen kibővült tevékenységünk. A számítógépek és számítógépes rendszerek-hálózatok értékesítésén és javításán kívül telekommunikációval, ill. riasztó és megfigyelő rendszerek kiépítésével is foglalkozunk. Ez a telefon értékesítés és szerviztől az alközponti rendszerek építéséig, javításáig, internet és számítógép hálózat kiépítéséig és javításáig, a telefonáló-beszélő riasztórendszerekig, az eseményeket rögzítő és a világ bármely pontján megtekinthető megfigyelő rendszerekig átfogó egységben elégíti ki partnereink igényeit.

Én tősgyökeres karcagi, egyszerű emberek gyermeke vagyok. Nagyszüleim tanyán éltek, szüleim már állami hivatalokban dolgoztak. Iskoláim nagy részét is Karcagon végeztem. Szakmát tanultam mint erősáramú berendezés szerelő. Középfokú végzettségem már munka mellett szereztem. Katonaság után lediplomáztam mint számítógép rendszer műszaki karbantartó. Cégemben jelenleg 5 főnek biztosítok megélhetést.

Takács Sándor
ügyvezető igazgató
Tel.: 30/329 2145

A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További részletek.