Számítástechnika - Termékek

KOMPLETT GÉPEK • Szaküzletünkben bármilyen konfiguráció megvásárolható. Munkatársaink által összeállított konfigurációtól eltérően saját elképzelését is összeállítjuk és kérésére házhoz szállítva, beüzemelve adjuk át Önnek.
LAPTOPOK • Munkájához, tanuláshoz, szórakozáshoz a legideálisabb gép kiválasztásával, beüzemelésével, igényeihez szabva, telepítve viheti el új laptopját, táskával, hordozható nyomtatóval és egyéb kiegészítővel.
NYOMTATÓK • Nálunk megtalálja az otthoni kis nyomtatótól a nagyteljesítményű rajzgépekig, a multifunkciós fénymásolókig és a hálózatos szkennelés ill. nyomtatásig minden lehetséges formáját. Fogalmazza meg igényét és közösen megkeressük a leggazdaságosabb készüléket Önnek.
FÉNYMÁSOLÓK • Fénymásolóink még nyomtatásra elektronikus iratkezelésre is alkalmasak lehetnek, akár saját fenntartással, de akár oly módon is, hogy az áramon kívül minden egyebet mi adunk Önnek.
NYOMTATÓ KELLÉKANYAGOK • Nyomtatóihoz nálunk minden egy helyen - után gyártott festékek (patron - toner töltés) - eredeti szalagok, festékek (patron - toner) - papirok
PAPÍROK • papírok A3-A4, egyéb - leporellók 1pld., több pld., lapsorszámozott 4”, 6”, 12” - papírtekercsek (rajzgéphez) - fotópapírok A4 és 10x15 - vasalható papírok (mosható) - cd-dvd címkék - faxpapírok - többféle etikett címkék - dokumentumok laminálása
MONITOROK • Monitorok nagy választékát találja üzletünkben. Pontosan megjelölt típusokat, modelleket is leszállítunk igény szerint.
GÉPALKATRÉSZEK • Üzletünkben alkatrészeket is megvásárolhat, Ön is bővítheti számítógépét. Munkatársaink a kiválasztott alkatrészeket igény szerint beépítik számítógépébe. Igény szerint szaktanáccsal látják el vásárlóinkat.
EGYÉB PERIFÉRIÁK • Számítógépekhez mindenféle perifériákat, kiegészítőket megtalál üzletünkben. A teljesség igénye nélkül: Hangfalak - Mikrofonok - Webkamerák - Egerek - Billentyűzetek - Fejhallgatók - Infrák - Pendrive-ok - Bluetooth-ok - Joystick-ek, kormányok - MP3,MP4 lejátszók - Hordozható HDD-k
ADATHORDOZÓK • Megtalálható mindenféle adathordozó és a hozzávaló cimkék is a feliratozáshoz. CD és DVD tok és különböző lemeztartók.
PROGRAM CD-K • Az operációs rendszereken, irodai és vírusvédelmi programokon kívül igény szerint minden programot beszerzünk Önnek!
AUTÓS KIEGÉSZÍTŐK, GPS • Üzletünkben Európai térképekkel ellátott és térkép nélküli navigációs rendszerek kaphatók valamint autós akkumulátor töltők transzmitterek (szivargyujtós MP3 stb. zene lejátszó).
KÁBELEK • Nagy választékban talál a számítástechnikában és audió - videó technikában alkalmazott kábeleket csatlakozókat.
SZÜNETMENTES ÁRAMFORRÁSOK • Üzletünkben az egy gépes áramkimaradásra szolgáló szünetmentesen kívül megtalálható a túlfeszültség ill. villámvédelem elemei és a teljes számítógép hálózatok áramellátását biztosító rendszerek is nem csak számítógépekhez. Ezen kívül különböző akkumulátorok és akkutöltők a telefonok fényképezőgépek, kamerák stb. működtetéséhez.

- az animáció megállításához vigye a nyilat a kép fölé -

 

 Komplett számítógép

KOMPLETT GÉPEK

Szaküzletünkben bármilyen konfiguráció megvásárolható. Munkatársaink által összeállított konfigurációtól eltérően saját elképzelését is összeállítjuk és kérésére házhoz szállítva, beüzemelve adjuk át Önnek.

 Laptop

LAPTOPOK

Munkájához, tanuláshoz, szórakozáshoz a legideálisabb gép kiválasztásával, beüzemelésével, igényeihez szabva, telepítve viheti el új laptopját, táskával, hordozható nyomtatóval és egyéb kiegészítővel.

 Nyomtató

NYOMTATÓK

Nálunk megtalálja az otthoni kis nyomtatótól a nagyteljesítményű rajzgépekig, a multifunkciós fénymásolókig és a hálózatos szkennelés ill. nyomtatásig minden lehetséges formáját. Fogalmazza meg igényét és közösen megkeressük a leggazdaságosabb készüléket Önnek.

 Fénymásoló

FÉNYMÁSOLÓK

Fénymásolóink még nyomtatásra elektronikus iratkezelésre is alkalmasak lehetnek, akár saját fenntartással, de akár oly módon is, hogy az áramon kívül minden egyebet mi adunk Önnek.

 Nyomtató kellékanyag

NYOMTATÓ KELLÉKANYAGOK

Nyomtatóihoz nálunk minden egy helyen - után gyártott festékek (patron - toner töltés) - eredeti szalagok, festékek (patron - toner) - papirok

 Papír

PAPÍROK

Papírok A3-A4, egyéb - leporellók 1pld., több pld., lapsorszámozott 4”, 6”, 12” - papírtekercsek  (rajzgéphez) - fotópapírok A4 és 10x15 - vasalható papírok (mosható) - cd-dvd címkék - faxpapírok - többféle etikett címkék - dokumentumok laminálása

 Monitor

MONITOROK

Monitorok nagy választékát találja üzletünkben. Pontosan megjelölt típusokat, modelleket is leszállítunk igény szerint.

 Gépalkatrész

GÉPALKATRÉSZEK

Üzletünkben alkatrészeket is megvásárolhat, Ön is bővítheti számítógépét. Munkatársaink a kiválasztott alkatrészeket igény szerint beépítik számítógépébe. Igény szerint szaktanáccsal látják el vásárlóinkat.

 Egyéb periféria

EGYÉB PERIFÉRIÁK

Számítógépekhez mindenféle perifériákat, kiegészítőket megtalál üzletünkben. A teljesség igénye nélkül: Hangfalak - Mikrofonok - Webkamerák - Egerek - Billentyűzetek - Fejhallgatók - Infrák - Pendrive-ok - Bluetooth-ok - Joystick-ek, kormányok - MP3,MP4 lejátszók - Hordozható HDD-k

 Adathordozó

ADATHORDOZÓK

Megtalálható mindenféle adathordozó és a hozzávaló cimkék is a feliratozáshoz. CD és DVD tok és különböző lemeztartók.

 Program CD

PROGRAM CD-K

Az operációs rendszereken, irodai és vírusvédelmi programokon kívül igény szerint minden programot beszerzünk Önnek!

 Autós kiegészítők, GPS

AUTÓS KIEGÉSZÍTŐK, GPS

Üzletünkben Európai térképekkel ellátott és térkép nélküli navigációs rendszerek kaphatók valamint autós akkumulátor töltők transzmitterek (szivargyujtós MP3 stb. zene lejátszó).

 Kábel

KÁBELEK

Nagy választékban talál a számítástechnikában és audió - videó technikában alkalmazott kábeleket csatlakozókat.

 Szünetmentes áramforrás

SZÜNETMENTES ÁRAMFORRÁSOK

Üzletünkben az egy gépes áramkimaradásra szolgáló szünetmentesen kívül megtalálható a túlfeszültség ill. villámvédelem elemei és a teljes számítógép hálózatok áramellátását biztosító rendszerek is nem csak számítógépekhez. Ezen kívül különböző akkumulátorok és akkutöltők a telefonok fényképezőgépek, kamerák stb. működtetéséhez.

  

A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További részletek.