Távközléstechnika - Termékek

ALKÖZPONTOK • Munkatársaink analóg és digitális alközponti rendszereket, hozzávaló adatgyűjtési rendszerekkel és igény szerint szabályozott kommunikációval építik ki mobil, IP és vezetékes kommunikációs előnyök ötvözésével.
FAXKÉSZÜLÉKEK • Üzletünkben magyarországi szabványnak megfelelő, különböző igénybevételnek kialakított faxkészülékeket találja meg.
FELTÖLTŐKÁRTYÁK • Vezetékes és mobil feltöltőkártyákat, valamint elektronikus feltöltéseket vásárolhatnak meg a hozzánk látogatók.
TELEFONKÉSZÜLÉKEK • Üzletünkben magyarországi szabványnak megfelelő asztali-fali és vezeték nélküli telefonok értékesítése és szervizelése folyik.

- az animáció megállításához vigye a nyilat a kép fölé -

 

Alközpont

ALKÖZPONTOK

Munkatársaink analóg és digitális alközponti rendszereket, hozzávaló adatgyűjtési rendszerekkel és igény szerint szabályozott kommunikációval építik ki mobil, IP és vezetékes kommunikációs előnyök ötvözésével.

Faxkészülék

FAXKÉSZÜLÉKEK

Üzletünkben magyarországi szabványnak megfelelő, különböző igénybevételnek kialakított faxkészülékeket találja meg.

 Feltöltőkártya

FELTÖLTŐKÁRTYÁK

Vezetékes és mobil feltöltőkártyákat, valamint elektronikus feltöltéseket vásárolhatnak meg a hozzánk látogatók.

 Telefonkészülék

TELEFONKÉSZÜLÉKEK

Üzletünkben magyarországi szabványnak megfelelő asztali-fali és vezeték nélküli telefonok értékesítése és szervizelése folyik.

 

A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További részletek.